Καλώς ήλθατε στην Auto Therapy

(210) 43 18 687

Top
 

Υπηρεσίες

Γενική Φανοποιία

Γενική Φανοποιία

Για ό,τι και αν συμβεί στο αυτοκίνητό σας, μικρό ή μεγάλο, έχουμε τη λύση που θα σας εκπλήξει ευχάριστα! Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες φανοποιείου για όλους τους τύπους και τα μοντέλα αυτοκινήτων. Διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία και εφαρμόζουμε προηγμένες μεθόδους βαφής και αποκατάστασης που εγγυώνται μοναδικά αποτελέσματα και εξοικονόμηση χρημάτων, ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Μαζί μας είστε σίγουροι, ότι, σύντομα, θα οδηγείτε και πάλι το αυτοκίνητό σας, με απόλυτη ασφάλεια και ικανοποίηση!

Ευθυγράμμιση Αμαξώματος - Καλίμπρα

Ευθυγράμμιση Αμαξώματος - Καλίμπρα

Μια σύγκρουση μπορεί να αποφέρει στρεβλώσεις στο αμάξωμα του αυτοκινήτου που υποβαθμίζουν την ασφάλεια και οδική του συμπεριφορά. Στην Autotherapy διαθέτουμε εξειδικευμένη γνώση και τεράστια εμπειρία στην αποκατάσταση της γεωμετρίας αμαξωμάτων, κάθε τύπου, μετά από ατυχήματα. Ο έλεγχος του αυτοκινήτου γίνεται με υπερσύγχρονο σύστημα ευθυγράμμισης – καλίμπρα – που εγγυάται μετρήσεις υψηλής ακρίβειας και πλήρη επαναφορά του αμαξώματος στις εργοστασιακές του προδιαγραφές!

Βαφές Αυτοκινήτου

Βαφές Αυτοκινήτου

Καλώς ήλθατε στους ειδικούς! Είτε επιθυμείτε μία ολική ανανέωση του αυτοκινήτου σας, είτε επιδιόρθωση του χρώματος σε συγκεκριμένα σημεία, έχουμε την καλύτερη πρόταση για εσάς, στο καλύτερο κόστος. Προσφέρουμε ολικό και τοπικό βάψιμο καθώς και πολλές εξειδικευμένες υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε προέρχονται από τους πλέον αναγνωρισμένους διεθνούς οίκους χρωμάτω και εγγυώνται κορυφαία ποιότητα και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Ολική Βαφή

Ολική Βαφή

Όξινη βροχή, ηλιακή ακτινοβολία, καιρικές συνθήκες, σκόνη, και άλλα στοιχεία μπορεί να υποβαθμίσουν μακροπρόθεσμα την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας. Στην Autotherapy διαθέτουμε υπερσύγχρονο φούρνο βαφής που σε συνδυασμό με τις πιο προηγμένες τεχνικές μείξης (colour mix room) διασφαλίζουν ένα άψογο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα και απόλυτη αρμονία με τις εργοστασιακές προδιαγραφές χρώματος τους αυτοκινήτου σας.

Τοπικές Βαφές

Τοπικές Βαφές

Μπορούμε να πετύχουμε ένα μικρό θαύμα για σας! Στην Autotherapy εφαρμόζουμε προηγμένες τεχνικές τοπικής βαφής που μας επιτρέπουν να εστιάσουμε σε συγκεκριμένες επιφάνειες του αμαξώματος, πετυχαίνοντας ένα ακριβές χρωματικό ταίριασμα, με βάση και τις εργοστασιακές προδιαγραφές. Έτσι, το αυτοκίνητό σας αποκτά και πάλι την αψεγάδιαστη εμφάνισή του και σεις κερδίζετε σε χρόνο και κόστος!

Επισκευές χωρίς βάψιμο

βαθουλώματα, εκδορές από χαλάζι , μικροχτυπήματα και όχι μόνο.... αποκαθιστούμε τέλεια κάθε είδους μικροζημιές, τοπικά, χωρίς βαφή, με 100% αποτελέσματα! Μην πανικοβάλεστε από τις ζημιές που έπαθε το αυτοκίνητο σας από την χαλαζόπτωση. Χρησιμοποιούμε το πρωτοποριακό σύστημα της PDR & σας εγγυόμαστε το αποτέλεσμα.

Γυάλισμα - Κέρωμα

Γυάλισμα - Κέρωμα

Σαν καινούριο – σε εμφάνιση, προστασία, αντοχή! Εφαρμόζοντας επώνυμα υλικά κορυφαίων οίκων επαναφέρουμε τη λάμψη και την υφή στο χρώμα του αυτοκινήτου σας παρέχοντας επιπλέον την πλέον δυνατή ασπίδα προστασίας απέναντι στον ήλιο, τη σκόνη, τη βροχή, τις δυσμενείς ατμοσφαιρικές και κλιματολογικές συνθήκες και ό,τι άλλο μακροπρόθεσμα απειλεί την εξωτερική του εμφάνιση.

Ξεθάμπωμα Φαναριών

Εφαρμόζουμε σύγχρονες και κυρίως προσιτές μεθόδους αποκατάστασης στα πολυκαιρισμένα, θαμπά και κίτρινα φανάρια του αυτοκινήτου σας. Μόνο λίγα λεπτά χρειάζονται για να αποκτήσουν αυτά την αρχική τους όψη και τη μέγιστη απόδοση φωτισμού, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και ασφαλή, ξεκούραστη οδήγηση!

Επισκευή Προφυλακτήρων

Επισκευή Προφυλακτήρων

Τα χτυπήματα στον προφυλακτήρα αποτελούν μία από τις πιο συχνές ζημιές στο δρόμο αλλά δεν χρειάζεται να σας ανησυχούν. Στην Autotherapy επιδιορθώνουμε κάθε είδους προφυλακτήρα. Με ειδικές μεθόδους αποκαθιστούμε σπασίματα, βουλιάγματα, εκδορές, και κάθε είδους φθορές, γρήγορα, ανέξοδα!

Ηλεκτροσυγκολλήσεις Argon / Ηλεκτροπόντας

Σαν ένα έργο τέχνης! Οι προηγμένες μέθοδοι αποκατάστασης και συγκόλλησης που χρησιμοποιούμε εγγυώνται ότι κάθε μας επισκευή, έργο υψηλής αισθητικής, ακρίβειας και ανθεκτικότητας, προσθέτει αληθινή αξία στο αυτοκίνητό σας!

Για να μην μείνετε στον δρόμο!!!

Η Auto Therapy σας παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης εάν η επιδιόρθωση της ζημιάς του δικού σας αυτοκινήτου διαρκέσει πάνω από 3 ημέρες

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ONLINE

Απλά φωτογραφίστε την ζημιά και στείλτε μας τις φωτογραφίες και μια μικρή περιγραφή χρησιμοποιόντας την φόρμα εκτίμησης κόστους πατώντας το παρακάτω button.

PDR (Paintless Dent Removal) System.

Επισκευή βαθουλώματος χωρίς βάψιμο.

& η αποκατάσταση των ζημιών από χαλάζι είναι αποτελεσματική.

Το σύστημα HBC PDR (απομάκρυνση βαθουλωμάτων χωρίς βάψιμο) είναι ένας οικονομικός τρόπος αφαίρεσης βαθουλωμάτων χωρίς να χρειάζεται να ξαναβάψουμε το αυτοκίνητο και διατηρώντας φυσικά το αρχικό χρώμα. Εφαρμόζουμε ένα ειδικό σύστημα με εξειδικευμένα εργαλεία και φως για να επαναφέυρουμε την επιφάνεια του αυτοκινήτου σας στην αρχική του κατάσταση χωρίς να το στοκάρουμε, βάψουμε ή να εφαρμόσουμε κάποιο είδος πυράκτωσης. Το εξειδικευμένο σύστημα με τις μπάλες επιδιορθώνει τις ζημιές γρήγορα και απαλά. Τα εργαλεία της PDR έχουν σχεδιαστεί για να επιδιορθώνουν Ευρωπαϊκά, Αμερικάνικα & Γιαπωνέζικα αυτοκίνητα.