Καλώς ήλθατε στην Auto Therapy

(210) 43 18 687

Top

Προστασία χρώματος από τον ήλιο

προστασια αυτοκινητου απο τον ηλιο

Προστασία χρώματος από τον ήλιο

Οι ακτίνες του ηλίου την περίοδο αυτή, γίνονται όλο και πιο καυτές και καταστρέφουν το χρώμα του οχήματος, ιδιαίτερα αν είναι σκουρόχρωμο καθώς το σκούρο χρώμα έχει την ιδιότητα να αναπτύσσει υψηλότερες θερμοκρασίες. Επίσης, για να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση θα πρέπει να βαφτεί, έχοντας ένα αρκετά υψηλό κόστος. Ας δούμε λοιπόν τι κινήσεις μπορούμε να κάνουμε, ώστε να προστατεύσουμε το χρώμα το αυτοκινήτου μας σε ένα αρκετά μεγάλο βαθμό.
Κάλυμμα αμαξώματος
Η χρήση μίας προστατευτικής κουκούλας είναι η καλύτερη κίνηση για να προστατεύσουμε το αυτοκίνητό μας. Όμως, για να τοποθετήσουμε το κάλυμμα, θα πρέπει τόσο το αυτοκίνητό μας όσο και το εσωτερικό τμήμα του καλύμματος να είναι καθαρά. Οι κόκκοι σκόνης δημιουργούν πολύ μικρές γρατσουνιές στο χρώμα και με τον καιρό το καταστρέφουν.
Προϊόντα προστασίας
Μπορούμε να επισκεφθούμε κάποιο κατάστημα με αξεσουάρ αυτοκινήτου και να προμηθευτούμε μία αλοιφή που μπορεί να χαρίσει γυαλάδα στο χρώμα του αυτοκινήτου μας αλλά και να το προστατεύσει, αφού περιέχει ποσότητες ειδικού κεριού που ενεργεί ως ασπίδα από τις ακτίνες του ηλίου και τους λοιπούς ρύπους.

Πηγή: http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Prostasia-xrwmatos-apo-ton-hlio_113593.asp#ixzz4SJ5xt7yZ

siteadmin